ИСРМ Сертификација

Добродојдовте во ИСРМ СЕРТИФИКАЦИЈА

Добредојдовте на веб-страницата на ИСРМ Сертификација. ИСРМ е во постапка за добивање акредитација за сертификациско тело за стандардот ISO 9001. Сертификацијата по ISO 9001 ќе и даде на вашата организација системи за квалитет кои ќе обезбедат основа за подобрување на задоволството на клиентите, мотивација на персоналот и континуирано подобрување.

Што е ISO 9001?

ISO 9001 е еден од стандардите во рамките на опсегот на ISO 9000 стандардите. ISO 9001 ги поставува критериумите за систем за управување со квалитет и е единствениот стандард во семејството по кој може компанијата да биде сертифицирана.

Зошто СЕРТИФИКАЦИЈАТА е важна?

Сертификацијата по ISO 9001 ќе и даде на вашата организација системи за квалитет кои ќе обезбедат основа за подобрување на задоволството на клиентите, мотивација на персоналот и континуирано подобрување.

Дали ISO 9001 е применлив за мојот бизнис ?

Сертификација по ISO 9001 е применлива за сите големини и типови на организации и е добро воспоставена низ целиот свет како непроценливо корисен стандард за систем за управување со квалитетот.

Добивање Сертификат

Со правилна подготовка и добро разбирање на она што е потребно за сертификација по ISO 9001, повеќето организации можат да очекуваат да добијат сертификат во рок од 3 до 6 месеци, во зависност од нивната големина и сложеност.

Application form Learn more

Работете со НАС

Станете проверувач или експерт

ФАЛИ ТЕКСТ

Можности за вработување Learn more