Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

Информација за стандардите

ИНФО Центарот дава информации:

 

  • од областа на македонската, регионалната, европската и меѓународната стандардизација
  • за важечките стандарди како и нивните измени и дополнувања
  • како Информативно - контактно тело за СТО ТБТ (WTO TBT Enquiry point)
  • за продажба на стандарди и други стандардизациски документи