Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

Галерија

Галерија на слики од следните настани :

 

 

-ISO  Регионална работилница на тема „Маркетинг и Комуникација„ Ташкент-Узбекистан 18-20 Јуни 2019

 -15-тото Годишно собрание на CEN и CENELEC Букурешт-Романија 5-7 Јуни 2019

 

                                                                                        

- Mеморандум за соработка помеѓу ИСРСМ и Сојуз на стопански комори на Република Северна Македонија

     

     

 

 

- Годишно Собрание на Институтот за Стандардизација на Република Северна Македонија одржано на 05 Јуни 2018 година во просториите на Машински факултет