Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

Контакт

ИНСТИТУТ ЗА СТАНДАРДИЗАЦИЈА НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
Јуриj Гагарин, бр.15, кат 3, Скопје

 

Тел:                 + 389 (0)2 3247-150;  +389 (0)2 3247 177; Факс:  +389 (0)2 3247-151

Инфо центар:   +389 (0) 2 3247-159;   3247-157;   075-444-627
 

e-mail: isrsm.info@isrsm.gov.mkisrsm@isrsm.gov.mk

               

Работно време: 8:30 - 16:30 (Понеделник до Петок)

Формулар за контакт


Вашето име: * 
Вашиот e-mail: * 
Предмет: * 
Текст:  
Spam code: *  secretcode
 

Мапа