Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

Мој профил

Насловна » Мој профил

Добредојдовте во делот за централно креирање/најавување на корисници


Нов корисник

Јас сум нов корисник.
Со креирање на профил на ИСРСМ ќе можете да купувате побрзо, ќе може да го видите статусот на вашата нарачка и да имате преглед кои други нарачки претодно сте ги направиле.
Дополнително, со користење на алатката “Web reading-читална“ имате можност за пристап до содржината на стандардите како и можност за гласање и поднесување коментари на нацрт стандардите.

 

Повторен корисник

Јас сум повторен корисник.

Корисник: *
 

Лозинка *