Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

ИЗВЕСТУВАЊЕ-ON LINE КУПУВАЊЕ НА СТАНДАРДИ

 

✔️ON LINE КУПУВАЊЕ НА СТАНДАРДИ✔️

Соогласно препораките од Владата на Република Северна Македонија, за превенција и заштита од COVID 19 и не излагање на ризик од ширење на истата, ве молиме, стандардите од Институтот за стандардизација на Р.С.Македонија да ги набавите и купите по електронски пат.✔️

Услугата за електронско купување на стандарди со безготовински платежни картици во денешно време е секако полесен, побрз и поедноставен начин да се купат и истовремено превземат потребните стандарди без губење време за наплата во пошта или банка.✔️

Се што е потребно за On Line купување е да се регистрирате на веб стараната на ИСРСМ во делот на Мој Профил и Регистрација, а по креирање на нарачка на стандарди потребно е да изберете опција за плаќање со платежна картица✔️.

Со оваа опција им се нуди можност на претпријатија, институции од јавен и државен карактер, здруженија и други организации, физички лица, средношколци, студенти, магистранти и докторанти во образовни институции, електронски да ги набават и купат стандардите✔️

За подетално информирање подолу на линкот👇

www.isrsm.gov.mk/mk/button_18.html