Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

ВОНРЕДНИ МЕРКИ

❗️❗️ВОНРЕДНИ МЕРКИ❗️❗️

 

Почитувани сограѓани, Институт за стандардизација на Р.С.Македонија, како општествено одговорна институција, а со цел спречување на ширењето на вирусот COVID 19, ги известува сите наши корисници и заинтересирани страни:

 

• ЗАБРАНЕТ E ВЛЕЗ НА СТРАНКИTE ВО ИНСТИТУТОТ

 

• ON LINE - купување и набавка на стандарди од нашата web страна во делот на Мој Профил-Регистрирај се www.isrsm.gov.mk/mk

 

• КОНТАКТ ФОРМА - за сите информации кои се врзани и се однесуваат на стандардите можете да не контактирате преку Контакт Форма која се наоѓа на нашата web страна www.isrsm.gov.mk/contact/

 

• E-MAIL - адреси: isrsm.info@isrsm.gov.mkisrsm@isrsm.gov.mk

 

• ТЕЛЕФОНСКИТЕ БРОЕВИ - 02-3247-150 или на секој од вработените www.isrsm.gov.mk/mk/button_94.html