Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

ОСУМНАЕСЕТТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕ НА ИСРСМ

ОСУМНАЕСЕТТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕ НА ИСРСМ

 

 

Имаме особена чест да Ве поканиме да присуствувате на XVIII – та Седница на Собранието на Институтот за стандардизација на Република Северна Македонија, која ќе се одржи на:

 

 

 

                                                                          МУЗЕЈ НА СОВРЕМЕНА УМЕТНОСТ – СКОПЈЕ

                                                      на 14 ОКТОМВРИ 2020 година со почеток во 11.00 часот

 

 

Ве молиме да номинирате претставник од Вашата институција и пријавата  за  присуство  да ја доставите најдоцна до 13 ОКТОМВРИ  2020 година на:

 

 

e – mail: isrsm@isrsm.gov.mk 

 

 

Дополнителни информации можете да добиете на тел: 02 3247 150.

 

 

 

Претседател на Собранието на ИСРСМ

проф. д-р Мери Цветковска                                              

 

Документи-Точка10

Документи-Точка0

Документи-Точка 9

Документи-Точка 8

Документи-Точка 7

Документи-Точка 6

Документи-Точка 5

Документи-Точка 4

Документи-Точка 3

Документи-Точка 2

Документи-Точка 1

Документи-Разно