Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

МКС ISO 26000:2011

Насловна » Стандардизација » МКС ISO 26000:2011
Статус: Публикуван
Јазик: Macedonian
Страни: 129
Публикувано: 2011-03-30
Национален регистар: 3/2011
Издание:
Поврзани меѓународни стандарди

ISO 26000:2010
ISO/TMBG
Цена: 2230 MKDПечати

Македонски наслов

Водич за општествена одговорност

Англиски наслов

Guidance on social responsibility

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.

Национална активност

Не е додадена информација.

 Број на стандард
Јазик
Статус
Публикувано
Страни
Цена
 
Купи
English
Публикуван 
2011-03-30 
84 с.
1966 MKD 
PDF
Водич за општествена одговорност