Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

МКС ISO 45001:2018

Насловна » Стандардизација » МКС ISO 45001:2018
Статус: Публикуван
Јазик: English
Страни: 41
Публикувано: 2018-04-30
Национален регистар: 4/2018
Издание:
Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со:
ISO 45001:2018
ISO/TC 283
Цена: 1399 MKDПечати

Македонски наслов

Системи за менаџмент со здравје и безбедност при работа – Барања со упатство за употреба

Англиски наслов

Occupational health and safety management systems -- Requirements with guidance for use

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.

Национална активност

Не е додадена информација.

 Број на стандард
Јазик
Статус
Публикувано
Страни
Цена
 
Купи
Macedonian
Публикуван 
2018-04-30 
41 с.
1399 MKD 
PDF
Системи за менаџмент со здравје и безбедност при работа – Барања со упатство за употреба