Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

МКС EN ISO/IEC 27001:2017

Насловна » Стандардизација » МКС EN ISO/IEC 27001:2017
Статус: Публикуван
Јазик: English
Страни: 27
Публикувано: 2017-05-30
Национален регистар: 5/2017
Издание:
Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со:
EN ISO/IEC 27001:2017
CEN/CLC/JTC 13
Овој документ е идентичен со:
EN ISO/IEC 27001:2017
CEN/CLC/JTC 13
Овој документ е идентичен со:
ISO/IEC 27001:2013
ISO/IEC JTC 1/SC 27
Овој документ е идентичен со:
ISO/IEC 27001:2013/Cor 1:2014
ISO/IEC JTC 1/SC 27
Овој документ е идентичен со:
ISO/IEC 27001:2013/Cor 2:2015
ISO/IEC JTC 1/SC 27
Овој документ е идентичен со:
ISO/IEC 27001:2013
ISO/IEC JTC 1/SC 27
Цена: 1247 MKDПечати

Македонски наслов

Информациска технологија -- Безбедносни техники - Системи за управување со безбедност на информации - Барања (ISO/IEC 27001:2013)

Англиски наслов

Information technology - Security techniques - Information security management systems - Requirements (ISO/IEC 27001:2013 including Cor 1:2014 and Cor 2:2015)

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.

Национална активност

Не е додадена информација.