Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

МКС EN 15975-1:2011+A1:2016

Насловна » Стандардизација » МКС EN 15975-1:2011+A1:2016
Статус: Публикуван
Јазик: Macedonian
Страни: 19
Публикувано: 2016-01-30
Национален регистар: 1/2016
Издание:
Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со:
EN 15975-1:2011+A1:2015
CEN/TC 164
Цена: 1040 MKDПечати

Македонски наслов

Безбедност на снабдувањето со вода за пиење – Упатства за управување со ризици и кризи – Дел 1: Управување со кризи

Англиски наслов

Security of drinking water supply - Guidelines for risk and crisis management - Part 1: Crisis management

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This European Standard describes good practice principles of drinking water supply management in the event of a crisis, including preparatory and follow-up measures.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.

Национална активност

Не е додадена информација.

 Број на стандард
Јазик
Статус
Публикувано
Страни
Цена
 
Купи
English
Повлечен 
2011-10-30 
19 с.
1040 MKD 
PDF
Безбедност на снабдувањето со вода за пиење – Упатства за управување со ризици и кризи – Дел 1: Управување со кризи
English
Публикуван 
2016-01-30 
20 с.
1040 MKD 
PDF
Безбедност на снабдувањето со вода за пиење – Упатства за управување со ризици и кризи – Дел 1: Управување со кризи
English
Публикуван 
2013-09-30 
14 с.
832 MKD 
PDF
Безбедност на снабдувањето со вода за пиење – Упатства за управување со ризици и кризи – Дел 2: Управување со ризици
Macedonian
Публикуван 
2013-09-30 
15 с.
873 MKD 
PDF
Безбедност на снабдувањето со вода за пиење – Упатства за управување со ризици и кризи – Дел 2: Управување со ризици