Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

Проширено пребарување

Искористи го формуларот подолу за да најдеш стандард.Внеси го критериумот за пребарување (единечен или во комбинација) во полињата подолу и кликни на “Пребарај”.
       
Статус: Сите   Проект   Публикуван   Повлечен             Jавна расправа на prМКС
 
Број: Внеси збор или фраза која што се наоѓа во бројот на стандардот. Пример 1: ISO 9001
Пример 2: "ISO 9001" или 9000
 
 
Наслов: Внеси збор или фраза која што се наоѓа во насловот на стандардот. Пример 1: digital and network;
Пример 2: дигитална мрежа
 
 
ICS: Внеси клучен збор или код кој што се наоѓа во насловот на ICS кој го барате. Пример 1: 01.040.11;
Пример 2: здравствена заштита.
 
Директиви: Внеси збор или код кој што се наоѓа во насловот на директивата која ја барате. Пример 1: 97/23/EC;
Пример 2: притисок.
 
TC: Внеси клучен збор или код кој што се наоѓа во насловот на техничкиот комитет кој го барате. Пример 1: ИСРСМ ТК 4;
Пример 2: заварување.
 
Датум: Публикувано од:     до    
 
  Останато