Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

ИСРСМ Совет Совет на ИСРСМ

Број: ИСРСМ Совет
Статус: Активен
Претседател: Јадранка Блажевска Гилев
Секретар: Мартин Арсов


Македонски наслов

Совет на ИСРСМ

Англиски наслов

ISRSM Council

Активност на македонски

Не е додадена информација.

Активност на Англиски

Не е додадена информација.