Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2020-06-30
Краj на гласање: 2020-08-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: ISO/DIS 20035 ISO/TC 204

Македонски наслов

Интелигентни транспортни системи - Кооперативни адаптивни системи за управување на движењето (CACC) - Барања за изведба и процедури за тестирање

Англиски наслов

Intelligent transport systems -- Cooperative adaptive cruise control systems (CACC) -- Performance requirements and test procedures

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.