Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2020-12-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 12449:2016+A1:2019 CEN/TC 133

Македонски наслов

Бакар и бакарни легури – Бесшевни, кружни цевки за општа намена

Англиски наслов

Copper and copper alloys - Seamless, round tubes for general purposes

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This European Standard specifies the composition, property requirements and tolerances on dimensions and form for seamless round drawn copper and copper alloy tubes for general purposes supplied in the size range from 3 mm up to and including 450 mm outside diameter and from 0,3 mm up to and including 20 mm wall thickness. The sampling procedures and the methods of test for verification of conformity to the requirements of this European Standard are also specified. NOTE Tubes having an outside diameter less than 80 mm and/or a wall thickness greater than 2 mm in certain alloys are most frequently used for free machining purposes which are specified in EN 12168.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.