Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2020-03-21
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: ISO 8566-5:2017 ISO/TC 96/SC 9

Македонски наслов

Кранови - Кабини и контролни станици - Дел 5: Подвижни и портални мостовски кранови

Англиски наслов

Cranes -- Cabins and control stations — Part 5: Overhead travelling and portal bridge cranes

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.