Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2020-03-30
Краj на гласање: 2020-05-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 50153:2014/A2:2020 CLC/SC 9XB

Македонски наслов

Железнички апликации - Возила - Заштитни одредби во врска со електрични опасности

Англиски наслов

Railway applications - Rolling stock - Protective provisions relating to electrical hazards

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива