Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2020-09-30
Краj на гласање: 2020-11-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: prEN IEC 60079-26:2020 CLC/TC 31

Македонски наслов

Експлозивни атмосфери - Дел 26: Опрема со елементи за одвојување или комбинирани нивоа на заштита

Англиски наслов

Explosive atmospheres - Part 26: Equipment with separation elements or combined Levels of Protection

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива