Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2020-07-30
Краj на гласање: 2020-09-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: FprEN 4573:2019 ASD-STAN

Македонски наслов

Воздухопловна серија - Легура отпорна на топлина FE-PA4901 (X12CrNiCoMoW21-20) - Третирани со раствор и третирани со врнежи - Барови и пресеци - De ≤ 100 mm

Англиски наслов

Aerospace series - Heat resisting alloy FE-PA4901 (X12CrNiCoMoW21-20) - Solution treated and precipitation treated - Bars and sections - De ≤ 100 mm

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This document specifies the requirements relating to: Heat resisting alloy FE-PA4901 (X12CrNiCoMoW21-20) Solution treated and precipitation treated Bars and sections De ≤ 100 mm for aerospace applications.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.