Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2021-03-30
Краj на гласање: 2021-05-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: FprEN IEC 61386-23:2021/FprAA CLC/TC 213

Македонски наслов

Цевни системи за разведување кабли - Дел 23: Посебни барања - Флексибилни цевни системи

Англиски наслов

Conduit systems for cable management - Part 23: Particular requirements - Flexible conduit systems

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICS

Не е додадена информација.

Директива