Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2020-11-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: FprEN 12390-12 CEN/TC 104

Македонски наслов

Испитување оцврснат бетон - Дел 12:

Англиски наслов

Testing hardened concrete - Part 12: Determination of the carbonation resistance of concrete - Accelerated carbonation method

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This procedure is a method for evaluating the carbonation resistance of concrete using test conditions that accelerate the rate of carbonation. After a period of preconditioning, the test is carried out under controlled exposure conditions using an increased level of carbon dioxide. NOTE The test under reference conditions takes a minimum of 112 days comprising a minimum age of the specimen prior to conditioning of 28 days, a minimum conditioning period of 14 days and an exposure to increased carbon dioxide levels of 70 days. This procedure is not a method for the determination of carbonation depths in existing concrete structures.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.