Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2020-10-30
Краj на гласање: 2021-02-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: prEN 50708-2-5 CLC/TC 14

Македонски наслов

Енергетски трансформатори - Дополнителни барања за Европа - Дел 2-5: Трансформатори за средна моќност - Еднофазни

Англиски наслов

Power transformers - Additional European requirements - Part 2-5: Medium power transformer - Single phase

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

The scope of this document is to define the energy performance of liquid immersed single-phase Medium Power Transformers in compliance with EN 50708 1 1:2020.

Технички комитети


ICS

Не е додадена информација.

Директива

Не е додадена информација.