Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2020-11-30
Краj на гласање: 2021-01-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 60601-2-65:2013/A1:2020 CLC/TC 62

Македонски наслов

Медицинска електрична опрема - Дел 2-65: Посебни барања за основната безбедност и основните перформанси на стоматолошката интра-орална рендгенска опрема

Англиски наслов

Medical electrical equipment - Part 2-65: Particular requirements for the basic safety and essential performance of dental intra-oral X-ray equipment

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.