Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2021-02-28
Краj на гласање: 2021-04-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: IEC 60884-1:2002+AMD1:2006+AMD2:2013 CSV TC 23/SC 23B

Македонски наслов

Не е додадена информација.

Англиски наслов

Plugs and socket-outlets for household and similar purposes - Part1: General requirements

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.