Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2021-02-28
Краj на гласање: 2021-04-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 60436:2020/A11:2020 CLC/TC 59X

Македонски наслов

Електрични машини за миење садови за домаќинство - Методи за мерење на перформансите

Англиски наслов

Electric dishwashers for household use - Methods for measuring the performance

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива