Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2021-06-30
Краj на гласање: 2021-08-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: prEN ISO 25239-5 CEN/TC 121

Македонски наслов

Заварување со триење - Алуминиум - Дел 5: Барања за квалитет и инспекција (ISO/DIS 25239-5:2019)

Англиски наслов

Friction stir welding - Aluminium - Part 5: Quality and inspection requirements (ISO/DIS 25239-5:2019)

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.