Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Instituti për standardizim i Republikës së Maqedonisë së Veriut
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2021-08-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: prEN ISO 13919-2 rev CEN/TC 121
Овој документ е идентичен со: ISO/AWI 13919-2 ISO/TC 44/SC 10

Македонски наслов

Заварување - Заварени споеви изведени со електронски и ласерски сноп - Водич за ниво на квалитет за неправилности - Дел 2: Алуминиум и негови заварливи легури

Англиски наслов

Welding -- Electron and laser beam welded joints -- Guidance on quality levels for imperfections -- Part 2: Aluminium and its weldable alloys

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.